5300 McConnell, Playa Vista, CA

Conceptually, there were two main criteria for the project: illuminate the portal without any punctures in the metal and highlight the slatted screen. Ingrade linear uplights, luminaires integrated in door beams and uplighting on canopies make this possible. The result is an inviting and comfortable nighttime environment that concentrates and amplifies the architectural features.

Project Credits:
Architect: Shubin+Donaldson Architects
Photos: © Benny Chan/Fotoworks and Henrik Khodaverdi

*This project won an IES Lumen West Award of Merit.

Conceptually, there were two main criteria for the project: illuminate the portal without any punctures in the metal and highlight the slatted screen. Ingrade linear uplights, luminaires integrated in door beams and uplighting on canopies make this possible. The result is an inviting and comfortable nighttime environment that concentrates and amplifies the architectural features.

Project Credits:
Architect: Shubin+Donaldson Architects
Photos: © Benny Chan/Fotoworks and Henrik Khodaverdi

*This project won an IES Lumen West Award of Merit.

Similar projects