Sales Center, Nantong, China

The sales center for the mixed use project takes an identity of its own, with lighting that highlights the “biological muscle” screen of the building. Three options were studied and the preferred option includes a simple series of uplights, narrow beam at the screens and markers at entrances–to highlight and outline the screen. In addition to lighting the screen consistently, the uplights accentuate the plan of the sales center when viewed from the surrounding towers.

综合体项目中的销售中心项目自成风格,利用灯光突出“生物肌肉线条”般的建筑屏风。在三种研究的照明方式中,最适合的方式是利用连续的上射灯,窄光束,置于屏风下方和入口处­—显示出屏风的轮廓。除了以同样的方式照亮屏风之外,当从周围的塔楼向下看时,上射灯在销售中心的平面上突显。

Architect: MulvannyG2 Architecture
Landscape Architect: GCH Planning and Landscape Architecture
Artwork: MulvannyG2 Architecture/Oculus Light Studio

The sales center for the mixed use project takes an identity of its own, with lighting that highlights the “biological muscle” screen of the building. Three options were studied and the preferred option includes a simple series of uplights, narrow beam at the screens and markers at entrances–to highlight and outline the screen. In addition to lighting the screen consistently, the uplights accentuate the plan of the sales center when viewed from the surrounding towers.

综合体项目中的销售中心项目自成风格,利用灯光突出“生物肌肉线条”般的建筑屏风。在三种研究的照明方式中,最适合的方式是利用连续的上射灯,窄光束,置于屏风下方和入口处­—显示出屏风的轮廓。除了以同样的方式照亮屏风之外,当从周围的塔楼向下看时,上射灯在销售中心的平面上突显。

Architect: MulvannyG2 Architecture
Landscape Architect: GCH Planning and Landscape Architecture
Artwork: MulvannyG2 Architecture/Oculus Light Studio

Similar projects