YouTube Landscape, Playa Vista, CA

Several schemes were developed for an outdoor amphitheater that allows nighttime shows at the YouTube offices. In the end, a scheme that evokes a drive in theatre with moonlight, stars above and dappled light coming in through the trees presented a relaxing counterpoint to the high energy interiors of the project.

Read about the design process in detail in this article published in Lighting Today.

Landscape Architect: EPT Design
Project Manager: Ross Project Management
Photos: Oculus Light Studio

Several schemes were developed for an outdoor amphitheater that allows nighttime shows at the YouTube offices. In the end, a scheme that evokes a drive in theatre with moonlight, stars above and dappled light coming in through the trees presented a relaxing counterpoint to the high energy interiors of the project.

Read about the design process in detail in this article published in Lighting Today.

Landscape Architect: EPT Design
Project Manager: Ross Project Management
Photos: Oculus Light Studio

Similar projects